Favoriet

Algemeen

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

John Deere gaat de strijd met Fendt aan in de Verenigde Staten, de autonome trekker van Belarus, zwaardere Kirovets met cvt, het CowToilet op de RAV-lijst en de vierwielaangedreven vierzitter van Frisian Motors. Dit was de week op Mechaman.

John Deere gaat de strijd met Fendt aan in de Verenigde Staten, de eerste autonome trekker van Belarus, zwaardere Kirovets kniktrekker met cvt, het CowToilet op de RAV-lijst en de vierwielaangedreven vierzitter van Frisian Motors. Dit was de week op Mechaman:

John Deere vs. Fendt

In de Corn Belt van de Verenigde Staten, het gebied in het Midwesten van het land, is trekkerbouwer Fendt bezig aan een opmars. Door die opmars lijkt John Deere terrein te verliezen, en dus geeft John Deere volgens Farm-Equipment.com zijn dealers subsidies om gebruikte Fendt trekkers op te kopen. Lees het volledige bericht.

Belarus toont eerste autonome trekker

Het Wit-Russische Belarus toont tijdens de viering van het 75-jarig bestaan van het bedrijf een prototype van haar eerste autonome trekker. De 3523i is gebaseerd op de Belarus 3523 die het bedrijf vorig jaar in China introduceerde. Lees het volledige bericht.

Zwaardere Kirovets kniktrekker met CVT in de maak

Een vertegenwoordiger van de Russische fabrikant van kniktrekkers Kirovets kondigde aan dat het bedrijf bezig is met de ontwikkeling van de Kirovets K-8 trekkers. Lees het volledige bericht.

CowToilet op lijst Regeling ammoniak en veehouderij

Het CowToilet van Hanskamp staat sinds deze maand op de RAV-lijst (Regeling ammoniak en veehouderij). Het koeientoilet is daarmee het eerste product op de lijst dat geen vloer is. Lees het volledige bericht.

Frisian Motors komt met vierwielaangedreven vierzitter

Frisian Motors, de fabrikant uit Bakkeveen (Fr.), komt met een nieuwe elektrische transporter. De Leffert FM-100 4×4 heeft inschakelbare vierwielaandrijving en biedt plaats aan vier personen. Ook zit er aan de achterkant een transportbak met een laadvermogen van 340 kg. Lees het volledige bericht.