Favoriet

Algemeen

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

Impregneermiddel moet onkruid op verhardingen tegengaan, Kort Landbouwmechanisatie neemt Bakker Midwolda over, New Holland vernieuwt T7HD-serie, Steyr vernieuwt de Multi-serie en Farming Simulator maakt nieuwe machines bekend. Dit was de week op Mechaman .

Impregneermiddel moet onkruid op verhardingen tegengaan, Kort Landbouwmechanisatie neemt Bakker Midwolda over, New Holland vernieuwt T7HD-serie, Steyr vernieuwt de Multi-serie en Farming Simulator maakt nieuwe machines bekend. Dit was de week op Mechaman:

Impregneermiddel moet onkruid op verhardingen tegengaan

Impershield Europe uit Bergen op Zoom en Natural Plastics International uit Heemskerk zijn bezig met de ontwikkeling van BioSeal Pavement. Dit middel bestaat grotendeels uit boomhars en spuit je met een lagedrukspuit op de voegen van de bestrating. Het middel bindt het zand in de voeg en moet voorkomen dat er onkruid tussen de stenen groeit. Lees het volledige bericht.

Kort Landbouwmechanisatie neemt Bakker Midwolda over

Kort Landbouwmechanisatie heeft Bakker Midwolda overgenomen. De overname, op 26 juli 2021 beklonken, zorgt ervoor dat het werkgebied van Kort wordt uitgebreid naar Oost Groningen. Lees het volledige bericht.

PREMIUM: New Holland vernieuwt T7HD-serie

Trekkerbouwer New Holland heeft de zogenoemde T7HD-serie vernieuwd. De topmodellen uit de T7-trekkerserie hebben een nieuwe cabine en een nieuw cabine-interieur. Lees het hele verhaal over de nieuwe T7.

Steyr vernieuwt de Multi-serie

De Oostenrijkse trekkerfabrikant Steyr vernieuwt de Multi-serie. De serie bestaat uit drie modellen met vermogens van 73,4 kW (100 pk) tot 88,1 kW (120 pk). Lees het volledige bericht.

Farming Simulator: nieuwe machines bekend gemaakt

Tijdens het evenement Farmcon 21 heeft spelmaker Giants Software meer nieuws uit de doeken gedaan over Farming Simulator 21. Lees het volledige bericht.