Favoriet

Bedrijfsnieuws

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

Een Metsjö haakarm kipper met vier assen, Niestijl Mechanisatie gaat verder als Otto Barkhuis Mechanisatie, Drie nieuwe Swadro harken van Krone, de Schmidt Wasa 300+ veegmachine van Nederlandse bodem en 190 pk voor de nieuwe Massey Ferguson 7S. Dit was de week op Mechaman.

Een Metsjö haakarm kipper met vier assen, Niestijl Mechanisatie gaat verder als Otto Barkhuis Mechanisatie, drie nieuwe Swadro harken van Krone, de Schmidt Wasa 300+ veegmachine van Nederlandse bodem en 190 pk voor de nieuwe Massey Ferguson 7S. Dit was de week op Mechaman.

Metsjö haakarm kipper met vier assen

De Zweedse fabrikant Metsjö komt met een nieuwe haakarm carrier met vier assen. De Metaflex 60-75 4x weegt zes ton en kan een lading van vijf keer z’n eigen gewicht aan. De carrier is geschikt voor containers met een lengte van 6 tot 7,5 meter. Lees het volledige bericht.

Niestijl Mechanisatie verder als Otto Barkhuis Mechanisatie

Niestijl Mechanisatie in Siddeburen gaat verder als vestiging van Otto Barkhuis Mechanisatie. Beide bedrijven maken deel uit van de Mechan Dealer Groep. De vestiging in Siddeburen wordt de tweede van Barkhuis. Lees het volledige bericht.

Krone introduceert drie nieuwe Swadro harken

Krone voegt drie één-elementsharken toe aan het assortiment cirkelharken. Dit zijn de Swadro S 380, Swadro S 420 en Swadro S 460. De werkbreedte van de Swadro S 380 is 3,8 meter, die van de Swadro S 420 4,2 meter en van de Swadro S 460 4,6 meter. De Swadro S 380 heeft tien tandarmen, de andere harken hebben er dertien. Lees het volledige bericht.

Schmidt Wasa 300+ veegmachine van Nederlandse bodem

Machinefabrikant Aebi Schmidt bouwt de nieuwe Schmidt Wasa 300+ op de productielocatie in Holten (OV.). Dat betekent dat naast de Nido zoutstrooiers ook de nieuwste modellen van de veegmachine in Nederland worden gebouwd. Lees het volledige bericht.

190 pk voor nieuwe Massey Ferguson 7S

Massey Ferguson heeft afgelopen week niet alleen de nieuwe 8S geintroduceerd, ook komt de fabrikant met de nieuwe MF 7S-serie. De serie bestaat uit vier modellen met vermogens van 114 tot 140 kW (155 tot 190 pk). Lees het volledige bericht.