Favoriet

Bedrijfsnieuws

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

De eTrac met een intelligente trekhaak, nieuwe McCormick X7 modellen met korte wielbasis, een virusvrije cabine met behulp van uv-c-licht, Fendt staat bovenaan in Duitse tussenstand trekkerverkoop en een nieuw kennisevenement: Melken voor Morgen. Dit was de week op Mechaman.

De eTrac met een intelligente trekhaak, nieuwe McCormick X7 modellen met korte wielbasis, een virusvrije cabine met behulp van uv-c-licht, Fendt staat bovenaan in Duitse tussenstand trekkerverkoop en een nieuw kennisevenement: Melken voor Morgen. Dit was de week op Mechaman:

De eTrac met intelligente trekhaak

Het was februari 2015 toen in de media werd gemeld dat er een nieuwe Nederlandse trekkerfabriek zou komen. Tenminste, als het aan mij lag. Een ambitieus plan, maar ook een plan die zou staan of vallen met mijn vasthoudendheid. En dat is ook gebleken. Lees het volledige bericht.

Nieuwe McCormick X7 modellen met korte wielbasis

McCormick toont op de EIMA in Bologna de nieuwe X7 serie met een korte wielbasis en stage V motoren. De trekkers in de serie hebben een vermogen van 121,2 kW (165 pk) en 128,6 kW (175 pk). Lees het volledige bericht.

Virusvrije cabine met behulp van uv-c-licht

Het Duitse Cabcleaner produceert een lamp die bacteriën in de cabine van je trekker of werktuigendrager doodt. De lamp straalt uv-c-licht uit in een spectrum van 200 tot 280 nm en vernietigt bacteriën en ziektekiemen. Lees het volledige bericht.

Fendt bovenaan in Duitse tussenstand trekkerverkoop

Met een marktaandeel van 20,1 procent staat Fendt op dit moment bovenaan in de Duitse trekkerverkoop. De cijfers tot en met juli zijn door brancheorganisatie VDMA bekendgemaakt. In tegenstelling tot in Nederland worden de cijfers per merk in Duitsland wel in lopende verkoopjaren bekend gemaakt. Lees het volledige bericht.

Melken voor Morgen: De toekomst van de melkveehouderij

Melken voor Morgen is een nieuw kennisevenement over de toekomst van de melkveehouderij. Tijdens Melken voor Morgen spreken vier visionairs over thema’s die in de toekomstige melkveehouderij nog belangrijker zijn. Lees het volledige bericht.