Favoriet

Bedrijfsnieuws

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

Mac Don zwadmaaier is nu ook toegestaan op Europese wegen, Kuhn maakt het programma halfgedragen harken compleet, de eerste AgXeed AgBot is verkocht, Ropa KS 475 is een nieuwe speler op de loofklappermarkt en Antonio Carraro toont een hybride concept. Dit was de week op Mechaman.

Mac Don zwadmaaier nu ook toegestaan op Europese wegen

De Canadese fabrikant van zelfrijdende zwadmaaiers en voorzetstukken, Mac Don, komt met de M1170 NT zwadmaaier met variabele spoorbreedte verstelling. De maaier is nu ook toegestaan op Europese wegen. Lees het volledige bericht.

Kuhn maakt programma halfgedragen harken compleet

Machinefabrikant Kuhn maakt met de introductie van de GA 8731+ en de 9531+ het programma met halfgedragen harken met middenafleg compleet. De harken hebben een werkbreedte van 7.70 tot 9.30 meter. Lees het volledige bericht.

Eerste AgXeed AgBot verkocht

AgXeed heeft de eerste AgBot verkocht. Volgend seizoen gaat de autonome machine aan het werk bij Van Osch Groenteproducties in Leunen. Lees het volledige bericht.

Ropa KS 475: nieuwe speler op loofklappermarkt

Een loofklapper ontbrak lange tijd in het programma van Ropa. Tot dit oogstseizoen. Afgelopen maanden draaiden de vierrijige KS 475 klappers voor het eerst in Nederland. Lees het volledige artikel.

Hybride concept van Antonio Carraro

Antonio Carraro pronkte op de EIMA met een hybride concepttrekker. De plug-in SRX is in veel opzichten gelijk aan de gewone SRX, maar heeft een elektromotor die voor een extra boost zorgt tijdens werkzaamheden in lastige omstandigheden. Lees het volledige bericht.