Favoriet

Bedrijfsnieuws

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

Vervaet verbindt nieuwe machines in online portaal, JFS Bouwmachines presenteert Cast Loader 800, breder maaien met Krone koppelframe, Fendt en John Deere wisselen stuivertje in Duitsland en Feyter Forklift is dealer van het Tsjechische Kovaco. Dit was de week op Mechaman.

Vervaet verbindt nieuwe machines in online portaal, JFS Bouwmachines presenteert Cast Loader 800, breder maaien met Krone koppelframe, Fendt en John Deere wisselen stuivertje in Duitsland en Feyter Forklift is dealer van het Tsjechische Kovaco. Dit was de week op Mechaman.

Vervaet verbindt nieuwe machines in online portaal

Machinebouwer Vervaet in Biervliet rust vanaf 2022 nieuwe machines standaard uit met een Vervaet Connect. Het systeem verzamelt met sensoren gegevens over de prestaties en werking van de machine. De gegevens worden real-time weergegeven in het nieuwe portaal MyVervaet. Lees het volledige bericht.

Real-time volgen

Met MyVervaet is het mogelijk machines real-time te volgen. Verder zijn onder meer snelheid, motorvermogen, brandstofverbruik en bewerkte hectares  te zien.

JFS Bouwmachines presenteert Cast Loader 800

Voor de noviteitenlijst van De Groene Sector Vakbeurs heeft JFS Bouwmachines uit Ambt Delden (Ov.) de Cast 800 Eco van Castloaders aangemeld. De compact elektrische kniklader heeft een hefvermogen van 950 kg. Lees het volledige bericht.

Telescopisch

De 800 Eco heeft een telescopische giek met een zelfnivellerend systeem. De maximale hefhoogte is 2.980. 

Breder maaien met Krone koppelframe

Krone introduceert een EasyCut TC Connect koppelframe. Het koppelframe geeft de mogelijkheid om twee getrokken maaiers van het type EasyCut TC 400 of EasyCut TC 500 achter de trekker te koppelen. Lees het volledige bericht.

CTF

Volgens de fabrikant is het koppelframe geschikt voor Controlled Traffic Farming.

Fendt en John Deere: stuivertje wisselen in Duitsland

Fendt en John Deere zijn van positie gewisseld als het gaat om de trekkerverkoop in 2021. Dat blijkt uit cijfers van brancheorganisatie VDMA. Van de 34.472 trekkers waren er 6.178 van John Deere. Lees het volledige bericht.

Fendt levert in

Fendt deed het met 5.765 minder goed dan in 2020, het jaar waarin het merk met een verkooptotaal van 6.818 nog bovenaan stond.

Feyter Forklift dealer van Kovaco

Feyter Forklift Services in Terneuzen is aangesteld als dealer voor Kovaco Electric. Het Tsjechische Kovaco bouwt elektrische schrankladers in twee verschillende uitvoeringen: de Elise 900 en de MiniZ 400. Lees het volledige bericht.

Zes uur werken

Kovaco introduceerde de Elise 900 in de zomer van 2020. De machine kan 900 kg tillen en is voorzien van 240 Ah batterijen waarmee tot zes uur gewerkt kan worden.