CNH Antwerpen zoekt 100 nieuwe personeelsleden

Hoewel er eerder door het Coronavirus mensen ontslagen dreigden te worden, is CNH Antwerpen nu op zoek naar 70 tot 100 nieuwe personeelsleden. Dat schrijft de Gazet van Antwerpen.

CNH maakt in Antwerpen aandrijflijnen voor grotere trekkers. In de fabriek in Antwerpen werken 900 mensen. Maar vanwege een groeiende vraag moeten daar nu nieuwe medewerkers bij komen. CNH Antwerpen is vooral op zoek naar mensen met een technische achtergrond. Daarnaast zoekt het concern ook mensen in de logistiek en onderhoud. Een deel van de banen is vooralsnog tijdelijk, maar als de positieve trend in 2021 doorzet kan het dienstverband worden verlengd.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Geef een reactie