PotatoEurope verhuist naar Lelystad

De Nederlandse editie van het jaarlijkse evenement PotatoEurope verhuist volgend jaar naar Wageningen University & Research in Lelystad (Fl.). Voorheen werd de Nederlandse editie van het evenement altijd in Emmeloord gehouden.

Volgens de organisatie is het op de nieuwe locatie eenvoudiger om in te spelen op alle weersomstandigheden. PotatoEurope is grotendeels een buitenevenement. Bij de vorige editie in 2017 werd de eerste beursdag geschrapt in verband met een zware stormverwachting, de tweede beursdag viel in het water. Voor PotatoEurope 2021 is in Lelystad een terrein van 20 hectare gereserveerd.

Oogstdemonstratie

PotatoEurope is een internationaal evenement waarin alle facetten van de aardappelketen worden belicht. Van handel tot verwerking en van kwekerij tot gewasbescherming en mechanisatie. De oogstdemonstratie met toonaangevende machines is een belangrijk onderdeel van het evenement dat bij toerbeurt wordt gehouden in Duitsland, België, Frankrijk en Nederland. 

De beurs is 1 en 2 september 2021. De organisatie verwacht 250 exposanten en 16.000 bezoekers.

Interessant? Deel dit via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Mechaman bedrijfsnieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.