Favoriet

Bedrijfsnieuws

Carraro voor groot groen via Hissink

Hissink & Zonen in het Gelderse Oeken is vanaf 3 januari importeur van Antonio Carraro-trekkers voor toepassing in alle sectoren behalve golfbanen. Jean Heybroek in Houten blijft Carraro-importeur voor de golfbanen. Hissink wordt dus parallelimporteur.

20133012_Carraro_bij_HissinkHissink & Zonen in het Gelderse Oeken is vanaf 3 januari 2014 importeur van Antonio Carraro-trekkers voor toepassing in alle sectoren behalve golfbanen. Jean Heybroek in Houten blijft Carraro-importeur voor de golfbanen.

Hissink wordt dus parallelimporteur. Hissink laat weten 15 januari aanstaande een bijeenkomst te hebben belegd met alle bestaande Carraro-dealers. In de loop van januari zal er meer duidelijkheid komen over het toekomstige Carraro-dealernetwerk voor de diverse sectoren behalve de golfbanen.

Hissink was al Carraro-dealer. “Carraro is een trekker die prima past bij veel werktuigen die we importeren, zoals werktuigarmen en klepelmaaiers”, stelt Hendrie van Dijk van Hissink. “Daarom heeft een speciaal-trekker, zoals een Carraro, zeker meerwaarde voor ons.”

Hissink & Zonen

Hissink & Zonen is importeur van onder meer Seppi M, Igland en Marolin die ze leveren voor bedrijven in groot groen en bosbouw, boomkwekerij, fruitteelt en tuinbouw. “In die sectoren zijn we bekend en een Carraro past bij die bedrijven”, vervolgt Van Dijk. “Bij loonbedrijven met cultuurtechnisch werk is nog best wat te halen voor Carraro”, besluit hij.

Packo-Heybroek

In België blijft het volledige importeurschap van Antonio Carraro bij Packo-Heybroek, een zusterbedrijf van Jean Heybroek.