Favoriet

Bedrijfsnieuws

Verhuurder Boels plaatst miljoenenorder bij JCB

Verhuurbedrijf Boels heeft voor meer dan 11 miljoen pond aan machines besteld bij JCB. Dat meldt JCB. De order betekent een uitbreiding van het JCB-assortiment bij Boels tot meer dan 1.000 machines.

Verhuurbedrijf Boels heeft voor meer dan 11 miljoen pond aan machines besteld bij de Engelse fabrikant van bouwmachines JCB. Het gaat om graafmachines, verreikers en heftrucks. De order betekent voor Boels een uitbreiding van haar JCB-assortiment tot meer dan 1.000 machines. “We zijn verheugd met zo’n belangrijke opdracht”, zegt Graeme MacDonald, CEO van JCB. “Dit is het derde jaar op rij dat Boels een grote order bij ons plaatst.” Als alles volgens planning gaat, dan is de opdracht tegen het eind van maart 2014 voltooid.

Milieuvriendelijkheid hoog in vaandel

De directeur van Boels, Pierre Boels, vertelt over de machines van JCB: “Vooral de brandstofbesparing van de met Ecomax motoren aangedreven machines is voor ons belangrijk. Milieuvriendelijkheid is voor Boels essentieel.” Boels heeft inmiddels meer dan 300 verkooppunten en werkt vanuit onder meer Nederland, België, Duitsland, Italië, Slowakije en Polen.