Favoriet

Bedrijfsnieuws

Willocx nieuwe Technisch Manager Trelleborg

François Willocx is benoemd tot Worldwide Business Development Technical Manager van Trelleborg. Dat meldt de bandenfabrikant. Willocx komt onder de directe leiding van Paolo Pompei, President Business Unit Agricultural & Forestry Tires.

François Willocx is benoemd tot Worldwide Business Development Technical Manager van Trelleborg. Hij  wordt wereldwijd verantwoordelijk voor de technische aspekten van de business ontwikkeling. Dat meldt de bandenfabrikant. Willocx komt onder de directe leiding van Paolo Pompei, President Business Unit Agricultural & Forestry Tires.

Willocx was al werkzaam bij Trelleborg waar hij sinds 1999 leiding gaf aan de afdeling Wheel Systems AFT van de Benelux.

In zijn nieuwe functie wordt Willocx mede verantwoordelijk voor technische opleidingen met betrekking tot de landbouw, de ontwikkeling van nieuwe producten, ondersteuning van de verkoop en het bepalen van strategieën voor opkomende nieuwe markten. Willocx gaat samenwerken met Onderzoek en ontwikkeling, Marketing en Field Engineering. “Een nieuwe uitdaging is altijd opwinden”, zegt Willocx.