Favoriet

Bedrijfsnieuws

Aventus en PTC+ werken aan technisch kenniscentrum

Aventus in Apeldoorn en PTC+ in Ede gaan intensiever samenwerken op het gebied van opleidingen en ontwikkeling in de sectoren mobiele werktuigen en koudetechniek.

De beide organisaties willen binnen twee jaar uitgroeien tot nationale en internationale opleider in de genoemde sectoren.

PTC+ is een commerciële dienstverlener op het gebied van training en ontwikkeling in mobiele- en koudetechniek. Internationale merken hebben er in de afgelopen jaren voor gekozen om hun bedrijfsscholen bij PTC+ onder te brengen. Aventus is als middelbare beroepsopleiding een specialist in beroepsopleidingen voor de technische vakken en thuis in onderwijskundige en organisatorische processen.

De intensievere samenwerking moet op korte termijn gaan leiden tot het aanbieden van een totaalconcept op het gebied van onderwijs en dienstverlening en op het gebied van bedrijfs- en personeelsontwikkeling. Het is de bedoeling dat op die manier een Expertisecentrum ontstaat dat via een gezamenlijk loket toegankelijk zal zijn voor scholen, bedrijven en aanverwante organisaties in de mobiele- en koudetechniek.