Favoriet

Bedrijfsnieuws

Demo-Dagen Papendal gaan niet door

De Demo-Dagen Papendal die dit jaar voor de 47e keer zou plaatsvinden gaat niet door. Dat meldt organisatie Profield Events. De groentechniekbeurs wordt verschoven naar september 2016.

De Demo-Dagen Papendal die dit jaar voor de 47e keer zou plaatsvinden gaan niet door. Dat meldt organisatie Profield Events. De groentechniekbeurs wordt verschoven naar september 2016.

Frédéric Bondoux, directeur van Profield Events, legt uit: “Profield Events heeft als doelstelling beurzen te organiseren met een toegevoegde waarde voor de diverse marktsegmenten. Onze beurzen dienen de interesses van zowel bezoekers als exposanten in te vullen. In de afgelopen periode is gebleken dat het op dit moment niet mogelijk is om in Nederland een totaalvakbeurs in de groene sector te presenteren aan bezoekers. Hiervoor zijn meerdere oorzaken te noemen: Ten eerste de economische situatie waarin de sector verkeert, waardoor bedrijven kritisch naar het marketingbudget kijken. Ten tweede de ontwikkelingen in de afgelopen twee jaar van diverse beurs initiatieven in dezelfde marktsegmenten.”

Bondoux meldt verder dat Profield de Demo-Dagen verplaatst worden tweede week van september 2016. “Daarmee willen we aan de wens van internationaal opererende merken voldoen om, één keer per twee jaar, in dezelfde maand, per land, een grote outdoor vakbeurs te organiseren in de groene sector. Het spreekt voor zich dat alle exposanten de reeds voldane aanbetalingen voor deelnamekosten terug ontvangen.”