Favoriet

Beurs

Jurian blij met traptrekker

De 6-jarige Jurian ter Heegde uit het Overijsselse Buurse kreeg eind vorige week de Deutz-Fahr traptrekker overhandigd die AgriMedia Wageningen als prijs uitloofde voor de mooist ingekleurde tekening van de Land- en Tuinbouwbeurs in het Gelderse Halle.

De 6-jarige Jurian ter Heegde uit het Overijsselse Buurse kreeg eind vorige week de Deutz-Fahr traptrekker overhandigd die AgriMedia Wageningen als prijs uitloofde voor de mooist ingekleurde tekening van de Land- en Tuinbouwbeurs in het Gelderse Halle.

Jurian bezocht begin juni samen met zijn ouders en 3-jarige zusje Lieke de nieuwe beurs in de Achterhoek. In de stand van AgriMedia Wageningen (uitgever van o.a. LandbouwMechanisatie, Tuin en Park Techniek en Veehouderij Techniek) kleurden Jurian en Lieke met enthousiasme de tekening in van de vrolijke boer op zijn trekker. Medewerkers van AgriMedia Wageningen beoordeelden de kleurplaten en vonden die van Jurian en Lieke het mooiste. De ouders van Jurian en Lieke hebben een gemengd bedrijf met melkveehouderij, akkerbouw en een recreatietak. Naast de nieuwe Agrotron X720 van Jurian voor de vrije tijd zijn er op het bedrijf voor het serieuze werk ook nog een Fendt Vario 412 en een Landini 7880 aanwezig. De traptrekker was beschikbaar gesteld door Deutz-Fahr-dealer Haank in Doetinchem.