Favoriet

Bedrijfsnieuws

‘Dealernetwerk Jo Beau begint vorm te krijgen’

Jo Beau, de Belgische producent van onder meer houtversnipperaars, stobbenfrezen en verticuteermachines, ziet haar dealernetwerk in Nederland vorm begint te krijgen. Jo Beau besloot vorig jaar een dealernet in Nederland op te bouwen.

Jo Beau, de Belgische producent van onder meer houtversnipperaars, stobbenfrezen en verticuteermachines, meldt dat haar dealernetwerk in Nederland vorm begint te krijgen. Jo Beau besloot vorig jaar een dealernet in Nederland op te bouwen.

De reden om in Nederland een dealernetwerk te beginnen was voor Jo Beau de mogelijkheid tot een nauwere samenwerking en een vlottere service en levering van machines. “Jo Beau moet dichter bij de mensen komen en dat kan alleen door met een gekwalificeerd dealernet samen te werken”, vertelt Christophe Beauprez, algemeen directeur bij Jo Beau. Doordat Jo Beau zelf de distributie gaat verzorgen is Van der Pols uit Zuidland niet langer distributeur.

Momenteel wordt het dealernetwerk van Jo Beau in Nederland gevormd door Bos Tuingereedschappen, Almat, Seeleman & Hoogendoorn en Vanderklugt. “Maar om een goed verspreid netwerk te krijgen zijn we nog op zoek naar meer dealers”, aldus Beauprez.