Favoriet

Bedrijfsnieuws

Storti werkt ook samen met Jaylor

Nadat op vakbeurs Sima een zelfrijdende Keenan-voermengwagen werd getoond, en in Ierland inmiddels de eerste getrokken verticaal mengende Storti’s in Keenan-kleur rondrijden, kondigde Storti onlangs ook een samenwerking met Jaylor aan.

In 2016 kondigden Keenan en Storti aan te gaan samenwerken, een zelfrijdende Keenan-haspemenger was het doel en die was begin dit jaar te zien op Sima.

Jaylor

Jaylor is een Canadese fabrikant van voermengwagens en gaat de zelfrijdende Storti Dobermann Evo distribueren voor Storti. Het gaat om zelfrijders met mengkuipen van 17, 22, 27 en 30 kuub. Jaylor laat weten de Dobermann’s op termijn met hun eigen Square Cut-vijzels te willen leveren. Onlangs kocht Jaylor MMI, een Amerikaanse fabrikant van mestverspreiders, voerdoseerunits en ‘truck mounted’ en getrokken horizontale voermengers met vier vijzels.

Peecon

Eind 2016 lieten Peecon en Abemec ook al een zelfrijdende Airmix-voermengwagen zien die, net als de zelfrijdende Keenan, tot stand is gekomen door een samenwerking met het Italiaanse Storti.