Favoriet

Algemeen

Tobroco Machines verandert naam in Tobroco-Giant

Sinds het begin van deze maand is de naam Tobroco Machines gewijzigd naar Tobroco-Giant. Volgens het Nederlandse machinefabrikant is deze naam herkenbaarder en geeft het beter de relatie weer tussen de fabrikant en de producten.

Sinds het begin van deze maand is de naam Tobroco Machines gewijzigd naar Tobroco-Giant. Volgens de Nederlandse machinefabrikant is deze naam herkenbaarder en geeft het beter de relatie weer tussen de fabrikant en de producten.

Volgens de fabrikant geeft de nieuwe merknaam ook een beter beeld van de geschiedenis van het bedrijf. De nieuwe naam is wereldwijd beschermd als merknaam.

Naast een nieuwe naam kreeg het bedrijf uit Oisterwijk ook bijzonder bezoek. Donderdag 8 juni kwam koningin Maxima namelijk voor een werkbezoek bij het bedrijf langs. Tobroco-Giant won vorig jaar de Koning Willem I Prijs in de categorie midden- en kleinbedrijf . Om die reden kon het bedrijf rekenen op koninklijk bezoek. Koningin Máxima is namelijk erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting.