Favoriet

Bedrijfsnieuws

Mechan Next en Harvest4You samen in Veghel

Mechan Next is verhuisd naar Veghel, dat meldt Mechan Groep op haar website. De reden voor de verhuizing is de samenvoeging met Harvest4You. Beide bedrijfsnamen blijven bestaan.

Mechan Next is verhuisd van Boxtel naar Veghel, dat meldt Mechan Groep op haar website. De reden voor de verhuizing is de samenvoeging met Harvest4You. Beide bedrijfsnamen blijven bestaan.

Mechan Next, centrum voor gebruikte machines, opende op 1 december in Boxtel de deuren. Kort daarna nam Mechan het bedrijf van Hans Bekx, Harvest4You, over. Simon Kram, marketingmanager van Mechan Groep: “En toen hadden we twee vestigingen relatief dicht bij elkaar. Dat was qua bezetting niet wenselijk. We hebben nu gekozen voor Veghel, omdat in dat pand ook de combines naar binnen kunnen.”

Vijf medewerkers

Momenteel zijn er 5 mensen werkzaam voor beide bedrijven. Mark van den Heuvel blijft directeur. Hans Bekx blijft ook betrokken bij de verkoop. Verder zijn er twee accountmanagers en een medewerker voor de administratie en het ontvangen van klanten.

Beide bedrijfsnamen, Mechan Next en Harvest4You, blijven bestaan. Kram: “Harvest4You heeft een naam opgebouwd, ook in het buitenland. Dus voorlopig blijven we beide namen hanteren. Mechan Next kan in de toekomst ook het netwerk van Harvest4You aanwenden.”