Favoriet

Bedrijfsnieuws

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

De veilingresultaten van de grote collectie van Farmall Land USA, nieuwe details van de Husqvarna Ceora-maairobot, de Hydrokit die de wielen wast na veldwerk, de populaire trekkermerken in 2020 in de Nederlandse akkerbouw en een nieuwe mesttank van Duport voor het injecteren van twee verschillende meststoffen. Dit was de week op Mechaman:

Veilingresultaten Farmall Land USA

Meer dan 900 items gingen tijdens de derde en vierde dag van de veiling van Girard Auction & Land Broker INC onder de hamer. Het ging om machines uit de grote collectie van Farmall Land USA. Lees het volledige bericht.

Nieuwe details Husqvarna Ceora-maairobot

Machinefabrikant Husqvarna heeft tijdens een online persconferentie nieuwe details bekend gemaakt over de Ceora-maairobot. Zo beschikt de maairobot over drie maaischijven met ieder vijf mesjes. Het maaidek is opklapbaar, waardoor je de onderkant van het dek eenvoudig kunt reinigen en de maaimesjes kunt vervangen. Lees het volledige bericht.

Hydrokit wast de wielen na veldwerk

Het Franse Hydrokit bedacht een manier om banden en wielen van een trekker of zelfrijder na het veldwerk te reinigen. Onder hoge druk spuit het apparaat water over de wielen van de trekker en de daar aan gekoppelde machines. Lees het volledige bericht.

John Deere en New Holland populair in Nederlandse akkerbouw

John Deere en New Holland zijn de populairste merken in de Nederlandse akkerbouw. Dat blijkt uit onderzoek van AgriDirect waaraan ruim 2.000 akkerbouwbedrijven meededen. Lees het volledige bericht.

Twee meststoffen injecteren met nieuwe Duport

Machinebouwer Duport uit Dedemsvaart heeft een tank ontwikkeld waarbij twee verschillende vloeistoffen onafhankelijk van elkaar kunnen worden gedoseerd. Lees het volledige bericht.