Favoriet

Bedrijfsnieuws

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

Fendt legt fabriek stil door onderdelentekort, op bezoek bij Maatschap Deiman-Ottens in Stadskanaal, Kraakman is Fliegl-dealer, Dewulf en Robotti willen aardappelteelt automatiseren en nieuwe modulaire zoutstrooiers van Hilltip. Dit was de week op Mechaman.

Fendt legt fabriek stil door onderdelentekort, op bezoek bij Maatschap Deiman-Ottens in Stadskanaal, Kraakman is Fliegl-dealer, Dewulf en Robotti willen aardappelteelt automatiseren en nieuwe modulaire zoutstrooiers van Hilltip. Dit was de week op Mechaman:

Fendt legt fabriek stil

Trekkerbouwer Fendt legt de productie van de fabriek een week lang stil. Oorzaak: er zijn geen onderdelen meer. Vanaf morgen tot volgende week vrijdag, 22 tot 30 april, sluiten de fabrieken van de trekkerbouwer in het Duitse Marktoberdorf en in Asbach-Bäumenheim. Door de aanhoudende coronapandemie krijgt de fabrikant te weinig onderdelen. Lees het volledige bericht.

Op bezoek bij Maatschap Deiman-Ottens

Maatschap Deiman-Ottens in Stadskanaal heeft met de nieuwe stal vol ingezet op automatisering. Voor de toekomst en om een efficiëntieslag te maken in arbeidsuren. Bekijk de video.

Kraakman met Fliegl in het programma

Kraakman BV Zuidoost Nederland is Fliegl-dealer. Dat meldt de Belgische Fliegl-importeur Ludo Pauwels. Met de aanstelling is Kraakman de eerste officiële dealer van Fliegl in Nederland. Lees het volledige bericht.

Dewulf en Agrointelli willen aardappelteelt automatiseren

Machinebouwers Dewulf en Agrointelli gaan samenwerken om de voordelen van autonome machines in de aardappelteelt te onderzoeken. Het eerste resultaat van die samenwerking was te zien tijdens het poten van de aardappelen voor PotatoEurope. Lees het volledige bericht.

Hilltip modulaire zoutstrooiers tot 5.000 liter

De Finse fabrikant Hilltip heeft een nieuwe serie 24 Volts opzetstrooiers in het programma. De strooiers zijn leverbaar met een bakinhoud tot 5.000 liter. Lees het volledige bericht.