Favoriet

Algemeen

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

De trekkertest met de nieuwe Massey Ferguson 8S Dyna E-Power, de allereerste Hardi Aeon Twinforce met kopakkerboom in Nederland, de Horsch Robo die de eerste hectares mais autonoom zaait, de trekkerverkoopcijfers van het eerste kwartaal en de nieuwe Farming Simulator. Dit was de week op Mechaman:

Trekkertest Massey Ferguson 8S Dyna E-Power

Trekkerbouwer Massey Ferguson heeft 1 miljoen uren gestoken in de ontwikkeling van de 8S-trekkerserie. Die tijd lijkt goed besteed. Vooral de cabine en de nieuwe Dyna E-Power-transmissie maken indruk. Bekijk de video.

Hardi Aeon Twinforce

Hardi importeur Homburg Holland in Stiens heeft de wereldprimeur met het uitleveren van de allereerste Hardi Aeon Twinforce. De getrokken veldspuit heeft een inhoud van 5.200 liter en een spuitboom van 36 meter. Lees het volledige bericht.

Horsch Robo zaait eerste hectares mais

Machinebouwer Horsch heeft afgelopen met een robot mais gezaaid. Philipp Horsch, de broer van oprichter Michael Horsch, lanceerde de eerste bewegende beelden van de zogenoemde Robo op zijn Twitter-account. Lees het volledige bericht.

Voorzichtige trekkerverkoop eerste kwartaal

In het eerste kwartaal van 2021 zijn er 527 trekkers verkocht in Nederland. Dat blijkt uit de cijfers van Fedecom die vanaf dit jaar niet maandelijks, maar per drie maanden worden gepubliceerd. Lees het volledige bericht.

Farming Simulator 22 in aantocht

Giants Software, de maker van Farming Simulator, heeft in een persbericht laten weten dat in het vierde kwartaal van dit jaar de nieuwe Farming Simulator 22 uitkomt voor PC, Mac, Playstation 5, Xbox Series X/S, Playstation 4, Xbox One en Stadia. Lees het volledige bericht.