Favoriet

Bedrijfsnieuws

Werktuigendagen Oudenaarde werkt met Covid Safe Ticket

De Werktuigendagen in Oudenaarde worden gehouden op 25 en 26 september. Bezoekers kunnen het evenement bezoeken op vertoon van een zogeheten Covid Safe Ticket.

Het Covid Safe Ticket geldt in België vanaf 13 augustus voor massa-evenementen van 1.500 tot 75.000 bezoekers. Iedereen ouder dan 12 jaar kan het digitaal aanvragen via de CovidSafeBE-app. Je krijgt een geldig Covid Safe Ticket als je voldoet aan de voorwaarden. Dat betekent dat je óf een vaccinatiebewijs hebt (langer dan 2 weken volledig ingeënt, óf een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden, óf een PCR-test met een negatieve uitslag (niet ouder dan de dag van de test plus 2 dagen), óf een antigeentest met een negatieve uitslag (niet ouder dan de dag van de test plus 1 dag.

Geen mondkapjes

Door gebruik te maken van de Covid Safe Tickets hoopt de organisatie een veilige omgeving voor alle bezoekers, exposanten en medewerkers te creëren. Bovendien kunnen de dagen dan plaatsvinden zonder mondkapjes, zonder 1,5 meter afstand en mét catering.

De Werktuigendagen op 25 en 26 september worden gehouden zijn de 35ste editie van het evenement. De demonstraties worden gehouden op een terrein van 120 hectare en zijn gegroepeerd in drie sectoren: akkerbouw, tuinbouw en groensector.