Favoriet

Bedrijfsnieuws

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

De nieuwe John Deere 6155MH, de Nimos Posi-Trac F met achterwielbesturing, Fendt voegt foliebinding toe aan de Rotana pers, met een Covid Safe Ticket de Werktuigendagen in Oudenaarde bezoeken en antwoord op de vraag waarom het handig is om landbouwvoertuigen te kopen die al geregistreerd zijn. Dit was de week op Mechaman.

De nieuwe John Deere 6155MH, de Nimos Posi-Trac F met achterwielbesturing, Fendt voegt foliebinding toe aan de Rotana pers, met een Covid Safe Ticket de Werktuigendagen in Oudenaarde bezoeken en antwoord op de vraag waarom het handig is om landbouwvoertuigen te kopen die al geregistreerd zijn. Dit was de week op Mechaman:

John Deere 6155MH met meer bodemvrijheid

John Deere introduceert de 6155MH, een trekker met een aangepaste achteras voor meer bodemvrijheid. De 6155MH heeft een vermogen van 128,3 kW (172 pk) en haalt dat uit een zescilinder 6,8 liter motor. Lees het volledige bericht.

Nimos Posi-Trac F met achterwielbesturing

Machinebouwer Nimos uit Rhenen heeft met de Posi-Trac F een werktuigendrager met achterwielbesturing. Het nieuwe voertuig is een aanvulling op het programma waarin ook al een werktuigendrager met knikbesturing zit. Lees het volledige bericht.

Fendt Rotana met foliebinding

Fendt introduceerde in 2018 de Rotana ronde balenpersen. De machines lagen al op de tekentafel bij Lely toen Agco het bedrijf overnam. De perswikkelmachines krijgen nu een nieuwe optie: foliebinding. Lees het volledige bericht.

Werktuigendagen Oudenaarde werkt met Covid Safe Ticket

De Werktuigendagen in Oudenaarde worden gehouden op 25 en 26 september. Bezoekers kunnen het evenement bezoeken op vertoon van een zogeheten Covid Safe Ticket. Lees het volledige bericht.

‘Koop nieuwe landbouwvoertuigen die al geregistreerd zijn’

Koop vanaf 1 juli 2021 alleen nog nieuwe landbouwvoertuigen die al geregistreerd zijn bij de RDW en laat de verkoper het voertuig op naam zetten. Dat adviseert Hero Dijkema van Cumela Nederland. Lees het volledige bericht.