Kubota verrast met ronde viercilinders

Kubota voegt twee totaal ge-restylde viercilinder trekkers toe aan haar M serie. De lichtste M8540 heeft een vermogen van 61,3 kW (84,6 pk) en de zwaarste M9540 levert 70,5 kW (94,5 pk). Dat komt allemaal uit een Kubota-blok met turbo dat voldoet aan de Tier II eisen. De nieuwe neus en rondere cabine moeten meer zicht geven tijdens voorladerwerk. De neus is daarvoor smaller en de vooruit loopt ver door in de dakrand. Inclusief Hi-Lo functie kan je volgens de specificaties 16 keer voor- en achteruit schakelen. Een 24V/24A transmissie is optie. De Cat II hef beurt 3.200 kg. Met airco en cd-speler lijkt er ook nog de nodige luxe aan boord te zijn. Voorlopig is de trekker alleen in de USA te koop en moeten we zeker tot volgend jaar wachten voor hij naar Europa komt. Of deze modellen dan ook in Nederland verkrijgbaar worden, blijft onzeker.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Reacties zijn gesloten.