Abonnementen

LandbouwMechanisatie helpt u met vakinformatie via het vakblad en de website met het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van nieuwe akkerbouwmachines. Lees onder andere over ploegen, oogstmachines, veldspuiten en trekkers.

Doe uw voordeel met ervaringen en tips van collega-akkerbouwers, houd uw techniekkennis op peil en blijf op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen in de akkerbouw. Het vakblad verschijnt 11 keer per jaar.

Bij elk abonnement:

  • Toegang tot het online vakbladarchief
  • Toegang tot online berichten speciaal voor abonnees
  • Gratis verzending
  • Korting op studiedagen
  • 33% korting op online magazine GROND!

Proefabonnement

Eerst kennismaken met het vakblad LandbouwMechanisatie? Neem een proefabonnement van 3 nummers voor € 15,-. Dit abonnement stopt automatisch en verplicht u tot niets.

Proefabonnement aanvragen ❯

Kortingsabonnement

Neem nu een kortingsabonnement op het vakblad LandbouwMechanisatie en ontvang eenmalig meer dan 40 euro korting op het abonnementsgeld. U betaalt het eerste jaar geen € 161,30 maar slechts € 121,00 *)

Kortingsabonnement aanvragen ❯

*) Alle prijzen gelden voor Nederland, zijn exclusief 6% btw en inclusief gratis verzending. Voor België bedraagt het jaartarief € 197,60. Voor overige landen bedraagt het jaartarief € 225,80.

Abonnementsvoorwaarden
Abonnementen kunnen elke maand ingaan en worden aangegaan voor de duur van een jaar, waarna stilzwijgend wordt verlengd. Na het eerste abonnementsjaar kan op ieder moment worden opgezegd. De vervaldatum van het abonnement ligt dan, naar keuze, aan het einde van de looptijd of binnen 3 maanden na opzegging. Bij deze laatste optie wordt € 10,- administratie- en transactiekosten berekend.

Heeft u vragen?

Bel de abonnementenadministratie op 0317 465 670 of stuur een mail naar mail@agrimedia.nl

Bekijk de veelgestelde vragen op www.agrimedia.nl ❯
LandbouwMechanisatie wordt uitgegeven door AgriMedia uit Wageningen.

Reacties zijn gesloten.