Abonnementen

LandbouwMechanisatie helpt u met vakinformatie via het vakblad en de website met het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van nieuwe akkerbouwmachines. Lees onder andere over ploegen, oogstmachines, veldspuiten en trekkers.

Doe uw voordeel met ervaringen en tips van collega-akkerbouwers, houd uw techniekkennis op peil en blijf op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen in de akkerbouw. Het vakblad verschijnt 11 keer per jaar.

Bij elk abonnement:

  • Toegang tot het online vakbladarchief
  • Korting op studiedagen
  • Toegang tot online magazine GROND!

Hoe begint u met LandbouwMechanisatie?

Proefabonnement

Eerst kennismaken met het vakblad LandbouwMechanisatie? Neem een proefabonnement van 2 nummers voor € 15,-. Dit abonnement stopt automatisch en verplicht u tot niets.

Proefabonnement aanvragen ❯

Jaarabonnement

Kies voor een kortingsabonnement op vakblad LandbouwMechanisatie en ontvang eenmalig 25 procent korting op het abonnementsgeld.

Kortingsabonnement aanvragen ❯

Studentenabonnement

Ben je student in Nederland? Ontvang LandbouwMechanisatie met 60% korting!

Studentenabonnement aanvragen ❯

Genoemde prijzen gelden voor Nederland, zijn exclusief 9% btw en inclusief gratis verzending. Kijk voor overige tarieven bij het gewenste abonnement.

Abonnementsvoorwaarden
Abonnementen kunnen elke maand ingaan en worden aangegaan voor de duur van een jaar, waarna stilzwijgend wordt verlengd. Na het eerste abonnementsjaar kan op ieder moment worden opgezegd. De vervaldatum van het abonnement ligt dan, naar keuze, aan het einde van de looptijd of binnen 3 maanden na opzegging. Bij deze laatste optie wordt € 10,- administratie- en transactiekosten berekend.

Heeft u een vraag over een abonnement?

Neem dan contact op met de abonnementen-administratie van AgriMedia via:
Telefoon: 0317 465 670
Mail: mail@agrimedia.nl
WhatsApp: 06 13 117 811

Bekijk de veelgestelde vragen op www.agrimedia.nl ❯
LandbouwMechanisatie wordt uitgegeven door AgriMedia.

Reacties zijn gesloten.