Impressie: McCormick X50.20

advertentie

De Italiaanse trekkerbouwer McCormick, eigendom van het Argo-concern, liet vorig jaar tijdens de Eima al de X50.20 zien. De X50-serie volgt de T-max op en is nu leverbaar. De kleinere motor blijkt het grootste verschil. Lag er voorheen een 4 liter Perkins in de vier- of tweewielaangedreven trekker, nu is dat een 3,4 liter viercilinder met turbo en commonrail van hetzelfde merk. De X50-serie haalt de Stage 3b-eisen met EGR en een partikelfilter. Tegelijkertijd heeft de leverancier de motorkap van de trekker aangepakt, waardoor het uiterlijk flink is veranderd. Het hoekige van de T-max is verdwenen en het vriendelijke maar stoere familiegezicht komt ervoor in de plaats.

De serie telt vier modellen in plaats van vijf. De kleinste, de 50.20, heeft met boost een maximaal vermogen van 70 kW (95 pk). Topmodel X50.50 haalt 83 kW (113 pk). Nieuw is ook het dashboard met twee analoge klokken en digitaal display voor onder meer rijsnelheid en toerental.

Fotoreportage-McCormick-X5020-1
Fotoreportage-McCormick-X5020-2
Fotoreportage-McCormick-X5020-3
Fotoreportage-McCormick-X5020-4
Fotoreportage-McCormick-X5020-5
Fotoreportage-McCormick-X5020-6
Fotoreportage-McCormick-X5020-7
Fotoreportage-McCormick-X5020-8

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de LandbouwMechanisatie nieuwsbrief
E-mail:
3 Reacties op Impressie: McCormick X50.20
  1. Avatar Hans Litjens schreef:

    Mooie trekker. Lijkt me ook een interessante motor, 3,4 liter 4 cilinder. Loopt beter en mooier dan de 3 cilinders van Agco Sisu. Benieuwd naar de prijs.

  2. Avatar Hans Litjens schreef:

    Mooie trekker, interessante motor, 3,4 liter 4 cilinder. Loopt mooier en beter dan de Sisu 3 cilinder denk ik. Maak graag een proefrit.

  3. Avatar tim brok schreef:

    mooie viercilinder gaaf vermogen lijkt me fijn automaatje