Nieuwe 6M- en 6R-trekkers van John Deere

Trekkerfabrikant John Deere heeft in Pamhagen in Oostenrijk de vernieuwde 6M- en 6R-modellen gepresenteerd. Ten opzichte van de vorige modellen zijn de wijzigingen beperkt.

Voortaan voldoen de trekkers uit serie aan de Stage 4-emissie-eis met behulp van onder meer SCR-technologie. En dat betekent dat John Deere-gebruikers ook op de kleinere modellen voortaan AdBlue moeten tanken. Tegelijkertijd zijn de motoren wat krachtiger dan die van hun voorgangers.

De 6R is de meest luxe variant. Deze trekker is onder meer verkrijgbaar met een traploze versnellingsbak. De 6M-trekker is wat soberder. De transmissiemogelijkheden zijn wat minder uitgebreid en de 6M heeft nog dezelfde cabine met zes stijlen van de 6020 en 6030-serie.

Voorlader

John Deere kan alle modellen uit de 6M- en 6R-serie uitrusten met een voorlader uit de nieuwe R-serie. Deze laders kenmerken zich door een hoger draagvermogen een eenvoudiger aan- en afkoppelen.  Klanten kunnen kiezen voor geen parallelgeleiding, mechanische parallelgeleiding of hydraulische parallelgeleiding.

JD_6155R_Plow

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.