Sima 2017: Zijdelings kiepen met Gourdon-hoogkieper

De Franse fabrikant van kiepwagens, trailers en overlaadvijzels, Remorques Gourdon, toont op vakbeurs Sima in Parijs deze week een hoogkieper die niet achterover maar opzij kiept.

Gourdon levert de hoogkieper in twee varianten: de TBG 200 met een inhoud van 20 kuub (goed voor circa 10 ton) en de TBG 330 van 33 kuub (15 ton). De kleinste is relatief eenvoudig, de grootste is voorzien van een hydraulische losband, waardoor je de inhoud ook heel gedoseerd kunt lossen. Beide hoogkiepers hebben een kiephoogte van 4,30 meter.

Voet aan de grond

De Franse fabrikant hoopt, onder meer met de nieuwe hoogkieper, voet aan de grond te krijgen in Nederland.

_gourdon-hoogkieper_resize

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.