VIDEO: Proefrit Massey Ferguson 6718S

De S in de typeaanduiding van de nieuwe Massey Ferguson 6718S staat voor Beauvais. De Franse fabriek waar trekkerbouwer Massey Ferguson de sterkste viercilinder uit zijn leveringsprogramma – en vooralsnog de sterkste viercilindertrekker ter wereld – bouwt. LandbouwMechanisatie maakte een proefrit.

De nieuwe 6700S serie vervangt de viercilinder 6600 serie. De trekker in de proefrit heeft voluit 6718S Dyna-VT Exclusive. Een trekker met een vermogen van 146 kW (200 pk).

Optioneel wordt een hydrauliekpomp gemonteerd die 190 liter per minuut levert. Voor de aftakas zijn standaard vier toerentallen beschikbaar. Meer informatie over de 6718S, de technische gegevens, een vergelijking met de Valtra N163 en de Landini Dual Power 6-175 is deze maand te lezen in het maart-nummer van vakblad LandbouwMechanisatie.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van LandbouwMechanisatie
E-mail:

Reacties zijn gesloten.