VIDEO: Claas Arion 460 Hexashift

De Claas Arion 460 Hexashift koppelt een 104 kW (140 pk) sterke viercilinder aan een zestrapspowershift met vier groepen. LandbouwMechanisatie testte de trekker en kwam erachter dat de hefkracht wel iets hoger mag.

Alle testresultaten, een vergelijking met de New Holland New Holland T6.175 AC en de Zetor Forterra 150 HD, informatie over het verbruik, de hydrauliek, hefkracht, onderhoud, comfort en bediening is te lezen in het aprilnummer van vakblad LandbouwMechanisatie.

Lees 3 nummers voor 15 euro (alleen nog geldig in oktober)
 
Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van LandbouwMechanisatie
E-mail:
2 Reacties op VIDEO: Claas Arion 460 Hexashift
  1. Avatar harrie schreef:

    ik wil me abonneren op uw blad Landbouwmechanisatie. Wat kost dat?