Fendt 1050 in Zomertour LandbouwMechanisatie

LandbouwMechanisatie gaat van 29 mei tot en met 2 juni op Zomertour met de Fendt 1050. Dit jaar is het zuiden van Nederland aan de beurt en gaat het redactieduo, bestaande uit Chris Vlaanderen en Jasper Lentz, de grens over naar België.

In 2015 was het de JCB Fastrac, in 2016 werd er getoerd met een Claas Xerion 4000. Dit jaar is het LandbouwMechanisatie gelukt een Fendt 1050 te reserveren bij de Vlaamse importeur Van der Haeghe, met medewerking van de Nederlandse Fendt-importeurs Mechan Groep en Abemec.

Er wordt momenteel gewerkt aan het vaststellen van de route. De start vindt plaats bij Van der Haeghe in Wilrijk. Zeker is ook dat de Nederlandse provincies Zeeland en Noord-Brabant (het westen er van) op de route liggen. Heb je suggesties voor een slaapplek of bezoek? Meld het LandbouwMechanisatie op Facebook en volg het evenement!

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.