Draaibaar vorkenbord voor verreikers

DLSteel, onderdeel van het Belgische bedrijf De Lille, introduceert een draaibaar vorkenbord voor verreikers. Voordeel is dat je pallets en kisten zo ook zijdelings kan oppakken en wegzetten.

Onder de typeaanduiding DVB verkoopt DLSteel het draaibare vorkenbord. Volgens de fabrikant kun je met het draaibare vorkenbord gemakkelijk manoeuvreren in smalle ruimtes.

Laadcapaciteit neemt af

Door het frame tussen het vorkenbord en de snelwissel van de verreiker neemt de maximale laadcapaciteit van de verreiker af. In het geval van een verreiker met 3,5 ton capaciteit bedraagt de maximale laadcapaciteit nog 1.500 kg. Dit om kantelen te voorkomen. Verder is de begrenzing er ook voor om zijdelingse torsie op de mast te verkleinen. Afhankelijk van het type verreiker kan het zijn dat de maximale last nog verder begrensd moet worden. Om de maximale laadcapaciteit te bepalen voert DLSteel een meting uit.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.