Eerste dag Potato Europe afgelast

Vanwege de voorspelde storm wordt de eerste dag van Potato Europe afgelast. Het evenement moet op woensdag 13 en donderdag 14 september plaatsvinden in Emmeloord. Ook het Pieperfestival gaat niet door.

De eerste dag van de tweedaagse demonstratie met bijbehorende beurs is afgelast in verband met de voorspelde storm. De organisatie heeft die beslissing genomen in samenspraak met de gemeente Noordoostpolder. De storm zou onveilige situaties kunnen veroorzaken.  Dag twee van de beurs, aanstaande donderdag, gaat volgens de beursorganisatie gewoon door.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.