Metsjö-haakarmcarrier op rupsen

De Zweedse machinefabrikant Metsjö komt met een nieuwe haakarmcarrier met een laadvermogen van 28,4 ton. Opmerkelijk is dat de carrier voorzien is van een rupsstel.

De Metaflex 60-75 is ongeveer 2,86 meter breed. De rupsen zijn 283 centimeter lang en 76,2 centimeter breed. Met de carrier kun je tot 40 km/h rijden. De container heeft een lengte van 6,0 tot 7,5 meter. Zonder lading weegt de carrier 7.900 kilo.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.