Agritechnica 2017: Nieuwe aandrijving FarmaX-spitmachine

Machinebouwer FarmaX presenteert op Agritechnica de vernieuwde DRP Perfect spitmachines. De machines hebben onder meer een aangepaste aandrijflijn.

De rotor wordt voortaan aan één zijde aangedreven. Daardoor ontstaat aan de andere zijde de mogelijkheid voor de aandrijving van een rol. Nieuw is ook de aparte overbelastingsbeveiliging voor de, eventueel gemonteerde, aangedreven rol.

Het draaipunt van de rol is ook aangepast. Die  ligt nu in het hart van de rotor. Er is dus geen verplaatsing van het zwaartepunt. Dit komt de stabiliteit van de machine ten goede. De nieuwe DRP-Perfect spitmachines zijn leverbaar in de werkbreedtes 2,50, 2,75 en 3,00 meter.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.