Zeven meter kopeg van Kuhn

Landbouwmachinefabrikant Kuhn voegt een model toe aan haar lijn grote kopeggen. De HR 7040 R heeft een werkbreedte van zeven meter en valt daarmee precies tussen de reeds bestaande modellen van zes en acht meter in. Volgens de fabrikant ligt de capaciteit op maximaal 100 hectare per dag.

Net als de andere modellen klapt de Kuhn HR 7040 R op voor transport. De aandrijving is ontworpen voor trekkers tot 353 kW (480 pk). Per meter heeft de machine 3,5 rotoren. Vanuit de trekkercabine zijn zaken als koppel en olietemperatuur van de overbrengingen te controleren. Er is keuze in verschillende (packer-) rollen. De vanaf-prijs van de HR 7040 R is 53.081 euro volgens de prijslijst voor het Verenigd Koninkrijk.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.