Agritechnica 2017: Gedragen spuiten van Gaspardo

Op Agritechnica in Hannover toont Gaspardo een nieuwe gedragen spuitenserie. De GP1-spuiten zijn verkrijgbaar in verschillende groottes.

De GP1 heeft een tank met een inhoud van 1.200, 1.500 of 1.800 liter. De spuitboom heeft een lengte van 15, 18, 21, 24, 27 of 30 meter. De spuiten zijn te voorzien van sectiecontrole. Daarnaast kan de spuit ook voorzien worden van snelheidscontrole. Hierbij past de afgifte zich automatisch aan naar de rijsnelheid van de trekker. De machines uit de GP1-serie zullen ook beschikbaar zijn met isobus.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.