Agritechnica 2017: Fotoserie

advertentie

Agritechnica staat garant voor nieuws. En het feit dat de meeste fabrikanten hun paradepaardjes ruim voor aanvang van de beurs al bekend hebben gemaakt, weerhoudt de fans niet van een bezoek aan de Messe in Hannover. Drukte alom op de gangpaden, grote belangstelling op de stands.

Bewegende Fendt-reclameBelangstelling voor de nieuwe IdealDe Japanners hebben flink uitgepaktDrukte op Case IH feestjeVerhalen maken voor vakblad LandbouwMechanisatieAan belangstelling geen gebrekEen kritische blik kan geen kwaadUitrusten bij VäderstadDe Denen zijn dol op Van der VaartLichtgevoeligheidTechniek doorgronden bij AmazoneElektrisch in de ringRondstruinen op de beurs schept altijd een band360 kW (500 pk) zescilinder bij MANSynTrac, een van de eyecatchers in HannoverGevlekte kunst bij BrochardDe Quadtrac van Case IH. Vermogen!De krijger van Deutz-FahrInformatie bij elkaar harken bij Fella
Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de LandbouwMechanisatie nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.