VIDEO: Sleepslangen in de polder

Loonbedrijf Breure – De Waard is met vijf combinaties aan het sleepslangen. Eén van die combi’s, een Fendt 720 Vario met een Schouten Spider, wordt bestuurd door Martijn van der Vegt uit Kampen.

Breure werkt nauw samen met loonbedrijf De Waard. Breure is sinds april 2010 mede-aandeelhouder van De Waard uit Biddinghuizen en Zeewolde. Van der Vegt is in dienst bij De Waard, maar werkt vaak met regelmaat voor Breure. Alle bemesting met sleepslangen gebeurt op GPS. De trekkers zijn uitgerust met drukwisselsystemen.

LandbouwMechanisatie stapte in en sprak met de Kampenaar over het werken in de polder. “Het is makkelijk in de polder, mooi recht toe recht aan. Al is een beetje uitdaging tussen de greppels op het ‘oude land’ soms ook best leuk.”

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van LandbouwMechanisatie
E-mail:

Reacties zijn gesloten.