VSS integreert bumper in voorzetwiel

VSS Machinebouw uit Oudelande heeft een meelopend voorzetwiel XXL, een gewichtenblok en een frontbumper in één geïntroduceerd.

Het voorzetwiel XXL zit al langer in het programma van VSS. Op aanvraag van klanten heeft de machinefabrikant het wiel uitgebreid met bumper en gewicht. De combinatie weegt in totaal 1.700 kg. Het voorzetwiel weegt 700 kg, de bumper 1.000 kg. De combinatie is meesturend. Dat gebeurt met behulp van hoeksensoren.

Op het prijskaartje van het voorzetwiel, bij VSS bekend onder de naam VZW XXL, staat 6.500 euro. De bumper kost 2.000 euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.