CommandPro-joystick nu ook op kleinere John Deere-trekkers

De CommandPro-joystick, die John Deere twee jaar geleden ontwikkelde voor de topmodellen 6230R en 6250R, levert de trekkerbouwer nu ook op de kleine en middelgrote trekkers uit de 6R-serie met de traploze versnellingsbak.

Met de joystick stuur je de AutoPowr-versnellingsbak aan, maar ook tal van andere functies. Zo telt de joystick elf programmeerbare toetsen, zodat je naar eigen inzicht kunt bepalen met welke knop je de aftakas en de verschillende hydraulische functies bedient. Er is geen externe isobus-joystick meer nodig, omdat je de isobusmachine ook met de CommandPro-joystick kunt bedienen.

Beeldscherm

Kopers die kiezen voor een trekker uit de 6R-serie met een CommandPro-joystick hebben de keus uit twee terminals. Of je kiest voor het 4600 CommandCenter-display of voor de nieuwe 4200 CommandCenter-display. Deze laatste terminal heeft een 8,4 inch beeldscherm.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.