Fotoserie: Oldtimer festival Meddo

advertentie

In Meddo werd op zaterdag 15 en zondag 16 september door de Stichting Contactgroep Achterhoek voor de 25e keer het oldtimer festival gehouden.

Een rare verschijning in Nederland, een Oliver 2255 met vierwielaandrijvingDeutz  D4505Een dorsdemonstratieFiat Barbeque voor de trekkerliefhebberFiat 441D met vierwielaandrijvingFiat 750 met Gallignani balenpersEen Bolinder-Munktell, voormalig legertrekker met lierCounty Super 6County Super 4County 1184 TW met fronthefEén van de oudste trekkers op de show was deze Rumely Oil-PullEen Massey Ferguson 97, dit model werd gebouwd bij Minneapolis-MolineMassey Ferguson 1080Een Deutz F1L514 en een bärenstarke Schluter Super 2000 TVLEen mooie Same Hercules 160 Export, opvallend is dat de deuren naar voren open gaanIH Whirlwind Terrace plowEen Fraaie IH Farmall 1206 DieselIH 500 Payloader schrankeladerPorsche Master met een Claas getrokken combineEen tweewielaangedreven Fendt Favorit 610S TurbomatikEen John Deere 3040 met natuurlijk de bekende SG-2 cabine
Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de LandbouwMechanisatie nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.