MacLouis-trekkerbumper met geïntegreerd frontgewicht

MacLouis komt met een trekkerbumper met geïntegreerd frontgewicht. Voordeel hiervan is dat de bumper minder ver voor de trekker uitsteekt.

De fabrikant had al een bumper die je aan een frontgewicht kon monteren. Maar dit geheel kwam te ver voor de trekker te hangen. Bij het nieuwe model hangt het frontgewicht tussen de trekstangen. Zo steekt het geheel minder ver van voren.

De bumper is in breedte verstelbaar, van 220 tot 260 cm breed. Het gewicht van de combinatie is 650 kg. De bumper is voorzien van led-verlichting, breedtemarkering en hoogtepalen. De hoogtepalen zijn nu ook voorzien van led-lampen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.