Is dit de nieuwe John Deere 8R?

De nieuwe John Deere 8.480R met een vermogen van meer dan 500 pk? Bij John Deere wil of kan niemand het bevestigen, maar op Facebook circuleert een foto van een machine die we vermoedelijk op Agritechnica gaan zien.

Is het inderdaad de nieuwe 8R, dan valt op dat de trekker een tijdje op de tekentafel gelegen heeft. De koplampen zijn groter, de trekker heeft een fronthef waar je u tegen zegt, de werklampen zijn veranderd en de GPS-bol heeft ingeleverd op formaat.

De (vermoedelijk) nieuwe John Deere 8R. Deze foto circuleert op Facebook.

De huidige John Deere 8R.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.