Fotoserie: 31e Agrarisch Verleden Herleeft 2019

advertentie

Op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei werd er in Toldijk voor de 31e keer het Agrarisch Verleden Herleeft gehouden. Dit jaar was het themamerk Eicher en werd de opening gehouden door de Achterhoekse weerman Gerrit Vossers die vooral bekend is van dit filmpje.

Een Guldner G35 met vierwielaandrijving en dubbelluchtFendt Favorit 3 met vierwielaandrijving en voorladerGuldner G60 met vierwielaandrijving en voorladerEen Hanomag druk aan het maaienEen mooie International 1056XLEen Schluter met blank plaatwerkEen mooie International 1046Een McCormick met voorlader die een boomstam sleeptEen Fordson E27N MajorEen Eicher 3105Een Eicher 3088Een rijtje EichersEen John Deere 1020David Brown 30DEen MAN AckerdieselIH Farmall DED 3Eicher Puma smalspoortrekkerEen Eicher KonigstigerEen Ford 2000 met maaibalkTwee Lanz Bulldog trekkers aan het werkEen Amerikaanse Massey Ferguson 1080Een Oliver 2150Een Ford 8700Een Nibbi minitrekkerEen Same Minitauro 50 Frutteto (Fruiteelt) en daarnaast een gewone Minitauro 50Een Massey Ferguson 178 en daarnaast een Farmall BMDEen Kaweco mobiele weegbrug om de trekkers voor de trekkertrek wedstrijd op zondag te wegen
Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de LandbouwMechanisatie nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.