Opties op Grimme-machine testen met Pay-per-use

De Duitse werktuigenfabrikant Grimme introduceert Pay-per-use. Dat betekent dat de koper eenvoudig de (on)mogelijkheden van een software-optie op zijn machine kan ontdekken.

Klanten die vandaag de dag een machine bestellen, kunnen kiezen uit een waanzinnige hoeveelheid software-opties. Maar vaak kan het klant bij de aankoop nog niet inschatten of de optie ook zinvol voor hem is. Daarom introduceert Grimme Pay-per-use.

Bij Pay-per-use kun je online via de MyGrimme-portal een software-optie bestellen voor een beperkte of onbeperkte periode. Een klant die niet overtuigd is van de voordelen, kan op die manier voor een beperkte periode een software-based optie proberen.

Matrix-zaaimachine

In eerste instantie biedt Grimme de automatische sectiecontrole op de Matrix-precisiezaaimachine als Pay-per-use aan. In een later stadium wil Grimme de dienst uitbreiden naar andere machines en functies.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.