Massey Ferguson 6700 S serie nu met stage V motoren

Massey Ferguson rust de bestaande 6700S serie uit met stage V motoren met maximale vermogens van 99,1 kW (135 pk) tot 132,2 kW (180 pk) en 110,2 kW (150 pk) tot 147 kW (200 pk) met boost.

De trekkers zijn leverbaar met Dyna-VT cvt en de nieuwe Dyna-6 Super Eco semi-powershift transmissie. Met de Dyna-6 Super Eco versnellingsbak is het mogelijk om 40 km/h te rijden bij een motortoerental van 1450 tpm.

De trekkers zijn in de Essential, Efficient en Exclusive uitvoering leverbaar.

Nieuwe terminal

Nieuw is de Datatronic 5 touchscreen terminal die standaard op de Exclusive modellen geleverd wordt. Op de Efficient modellen is de terminal optioneel.

Alle modellen uit de 6700S-serie zijn compatibel met MF Connect, dat continu alle activiteiten en bewegingen van de trekker registreert. Het kan historische en real-time data op mobiele apparaten vastleggen en gebruikers kunnen die data op elk moment en overal ophalen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.