Bandendruk regelen met telefoon

Bandenfabrikant Nokian Tyres introduceert een landbouwband met geïntegreerde sensoren die verbonden zijn met internet. De banden gaan schuil onder de naam Intuiti Smart Tyre.

Intuiti Smart Tyre is een combinatie van sensoren en een applicatie op de smartphone. Sensoren in de band geven via internet informatie door naar de telefoon. Op die manier kan de gebruiker de bandendruk regelen met de telefoon. Daarnaast worden de druk en bandentemperatuur constant in de gaten houden.

De band met sensoren en de applicatie zijn beschikbaar in 2020. De officiële introductie vindt plaats op Agritechnica.

Foto: Nokian

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.