Case IH vernieuwt de Puma

Trekkerbouwer Case IH heeft de trekkers in de Puma-serie vernieuwd. Met behulp van Hi-eSCR2-emissietechnologie voldoen de trekkers nu aan de Stage 5 emissienormen. Daarnaast krijgen de trekkers een nieuwe compressor om de bandendruk tussen veld- en transportwerk sneller te veranderen.

De Puma-serie bestaat uit vier modellen. De 185, 200 een 220 met full powershift of cvt en de 240 die standaard is uitgerust met CVXDrive. De trekkers krijgen alle vier Hi-eSCR2. Voordeel daarvan is volgens de fabrikant onder meer het minder vaak moeten verversen van transmissie- en motorolie.

Optioneel is een compressor met hoge capaciteit. Daarmee kan de bandenspanning snel worden verhoogd als het werk op het land erop zit. De compressor maakt deel uit van het vernieuwde Case IH ABS-rempakket. De compressor is ook leverbaar op de Optum 250 CVXDrive-, 270 CVXDrive- en 300 CVXDrive.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.