Apollo Vredestein presenteert grootste band

Bandenfabrikant Apollo Vredestein neemt de nieuwe Flotation Trac XL-series mee naar Agritechnica. De 900/65R32 en de 900/65R38. Laatstgenoemde band heeft een hoogtediameter van 2,15 meter.

Met de nieuwe Flotation Trac XL band heeft Apollo Vredestein een alternatief in handen voor de banden in de 1050-serie. De wat kleinere 900/65R32 is ontwikkeld voor gebruikers die de diameter van de grootste band wat te gortig vinden. De kleinere versie heeft een hoogtediameter van 2 meter.

De grote banden zijn ontwikkeld voor zelfrijdende en getrokken mesttanks. Het idee is dus een grote band, maar met een gereduceerde breedte. Daarmee wordt de bodem meer ontzien dan met de bredere 1050/50R32.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.